Ingredience

1 porce (pro více porcí znásobte množství)

  • 1 porce zeleniny (červená řepa, avokádo)
  • 1 porce kozího nebo jiného žervé
  • 1 PL olej
  • 1 PL jabl. ocet
  • pár kapek agáve sirupu
  • himalájská nebo mořská sůl podle chuti

Postup

Řepu si připravte 1 den předem. Dobře prošlehejte marinádu z oleje, jabl. octa, soli a agáve sirupu. Řepu nakrájejte na tenké plátky a zalijte marinádou (agáve sirup vynechejte, jste-li v přísné fázi!).

Další den přidejte na plátky nakrájené avokádo, poklaďte žervé, můžete ozdobit bazalkou, pokapte marinádou z červené řepy a užijte si úžasné chuťové i barevné kombinace.

Servírujte s celozrnným 100% žitným chlebem.

Tip

Místo kozího žervé můžete použít jakýkoli sýr (ovčí/ kozí, cottage, mozzarellu a pod.)

 

Dobrou chuť s metabolic balance

2014-03-12 14.22.28 (kopie)