Jednoduché, rychlé, výživné a velice chutné jídlo vhodné k obědu i k večeři. Studené lze vzít sebou v krabičce do práce.

Doba přípravy 15 min.

INGREDIENCE

  • Porce krůtího masa
  • porce pórku
  • olivový olej
  • sezamový arašídový olej
  • 1 čl kurkuma, 1 čl madras nebo kari koření, sůl dle chuti
  • tamari bio omáčka

POSTUP

Maso nakrájené na kousky naložte přes noc do směsi z ořechového a olivového oleje, 1 čl kurkumy, 1 čl madras koření, 1 čl soli, 1 PL tamari omáčky (vše dobře promíchejte na marinádu).

Poté maso osmahněte na dobře rozpálené pánvi.

Nakonec přisypte očištěný pórek, rozkrojený podélně na půl a nakrájený na 1cm plátky. Rychle a krátce orestujte, aby pórek nezavadl a neztratil barvu, aby zůstal svěží a křupavý.

Podávejte ideálně jen tak či s žitným chlebem  nebo s indiánskou černou rýží (indiánskou rýži je možné občas zařadit pouze od 4. udržovací fáze!)

Dobrou chuť chuť s metabolic balance ♥

kure_porek_tamari - web