Ingredience:

Porce semínkové směsi (slunečnice/ dýně) nebo porce mandelády (mandle/ slunečnice) podle MB, jablko (nebo jiný druh vhodného ovoce podle os. plánu MB), podle chuti koření skořice (badyán, bio vanilkový prášek).

Gramáž porce dle individuálního plánu

Postup:

  • zrníčkovou směs namočte přes noc do vody, druhý den vodu slijte – dejte do mixéru
  • oprané jablko nakrájejte (můžete i oloupat, müsli je potom jemnější) – přidejte do mixéru
  • ochuťte skořicí (můžete použít i bio vanilkový prášek nebo ´mletý badyán)
  • celou směs dobře nasekejte nebo rozmixujte v mixéru na hrubo, získáte tak skvělé „metabolické müsli“
  • ozdobte mandlí nebo slunečnicí a plátkem jablíčka

Užijte si skvělou, zdravou a velice chutnou snídani

TIP:
ve 4.fázi, tzv. udržovací, můžete použít i jiné ořechy v bio kvalitě, např. ideální jsou kešu, makadamové, lískové, vlašské i piniové…

2013-02-28 08.30.29