Jemná, tišící snídaně pro všechny, kteří jsou příliš uspěchaní a nervózní. Tato snídaně vám pohladí pocuchané nervy a naučí  váš žaludek zase se usmívat. Ideální pro chladné období.

Budete potřebovat

  • porce ovesných vloček (cca 30 – 40g)
  • porce sojového mléka (nebo ovčího, kozího, kravského, ořechového apod.) – cca 190 – 200
  • porce jablíčka – 1 středně velké jablko
  • 1/2 čl skořice

Postup

Ovesné vločky namočte na pár minut do části sojového mléka. Mezitím si nakrájejte jablíčko na drobné kousky, podlijte troškou vody a 1 – 2 min duste s 1/2 čl skořice, než se voda téměř vypaří. Teplé jablíčko zklidní uspěchanou mysl.

Poté jablko vsypte na již nabobtnalé vločky. V přísné fázi určitě ničím neslaďte. V udržovací fázi, nebo pro děti, můžete pokapat agáve sirupem, medem nebo datlovým sirupem…

Dobro chuť s metabolic  balance…

2013-11-28 09.39.50web